Tech careers

Mysolution @HEART People

Groei jij met ons mee?

Onze Tech professionals bouwen aan het meest innovatieve HR-tech product van Europa. Kom je in ons team dan krijg je de kans om mee te werken aan innovaties op de techplatformen van Salesforce en Microsoft Business Central. Samen in een enthousiast, gemotiveerd en ervaren development team krijg jij volop kans om je te ontwikkelen.

Bekijk alle Tech vacatures

Ben jij een software ontwikkelaar die functionaliteit creëert en gaat voor hoogwaardige oplossingen op Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Dan kan jij het verschil gaan maken en van betekenis zijn voor onze klanten. Mysolution is volop in beweging en werkt mee aan de toekomst van haar klanten.

Wij zijn marktleider op het gebied van software voor de staffing- en recruitmentmarkt en mogen bedrijven als Brunel, Timing en RGF Staffing tot onze klanten rekenen. Ons doel is om klanten zo ver mogelijk te automatiseren om maximale efficiency te behalen.

We zijn een groeiende organisatie met ruim 200 professionals. We zijn gewend om snel te schakelen met onze opdrachtgevers en werken graag samen als partners, waarbij ieder zijn kennis en ervaring inzet om te komen tot nog betere en slimmere oplossingen.

A greater job for everyone

Vol trots verleggen we elke dag grenzen om de business van onze klant te verbeteren. Lijkt iets niet mogelijk? Dan is voor ons een nieuwe uitdaging geboren. Wij gaan namelijk écht voor branche specifieke oplossingen. Zo bouwen we slimme online tools die het verschil maken. Dat vraagt van ons allemaal doorzettingsvermogen. Hierdoor kunnen onze klanten hun tijd effectiever inzetten. En creëren wij ‘A greater job for everyone’.

Ruimte voor ontwikkeling

Alles begint bij je collega’s om je aan de slag te krijgen. Wij geloven in learning on the job, rechtstreeks bij onze klanten. En als je eenmaal goed aan boord bent, begint onze missie om langdurige relaties te creëren. Jij uiteraard samen met onze klanten maar wij ook met jou! Wanneer je dus van carrière pad wilt veranderen, zijn we er volledig om je te helpen jouw ambities te realiseren.

Bekijk Tech vacatures

Collega's aan het woord

Sonja Schurink | Documentalist

“Ik zie het als een missie om de gebruikers met goede uitleg op weg te helpen.”

Joost Karsten | Teamleider Development

“Als developer bij Mysolution ben je veel meer dan een programmeur.”

Groei jij met ons mee?

Het verschil maken. Van betekenis zijn voor onze klanten. Ga jij de
breinbrekers en hersenkrakers in je werk niet uit de weg?

Bekijk Tech vacatures