Staff careers

Mysolution @HEART People


Groei jij met ons mee?

Support, ICT, People & Culture, marketing, financiën, facilities; wij kunnen niet zonder deze afdelingen. Veelzijdigheid in deze functies staat voorop want naast Mysolution regelen wij ook voor de merken OTYS, Onrecruit en Tangram alle genoemde werkzaamheden. Heb jij een brede interesse en wil je tegelijkertijd elke dag concrete resultaten behalen?

Bekijk alle staf vacatures

Voor (meer) uitdaging in je werk ben je bij Mysolution op de juiste plek!

De staffing & recruitment industrie is uiterst dynamisch, maar dankzij onze hoogwaardige oplossingen zijn en blijven we koploper als het gaat om digitalisering. Het automatiseren van bedrijfsprocessen is voor ons niet genoeg, we willen dat onze klanten sneller en concurrerender kunnen zijn met onze software. Onze cultuur is te typeren als professioneel en pragmatisch. Het Mysolution team is er altijd voor elkaar en heeft een duidelijk doel voor ogen: Het creëren van ‘A greater job for everyone’.

A greater job for everyone

Dat kan alleen met onze stafafdelingen en ondersteunende medewerkers. Zij vormen de steunpilaren van Mysolution, Onrecuit, Tangram en OTYS. Regelmatig zoeken we dan ook nieuwe collega’s voor onze afdelingen Support, ICT, marketing, HR, financiën, en facilitair die een sleutelrol spelen binnen onze organisatie.

Samen creëren wij een dynamische werkomgeving met enthousiaste en betrokken collega’s. Zoals bijvoorbeeld ons Support team. In het dagelijks werk streven onze Customer Support Consultants naar tevreden gebruikers van onze software. Als een key-user bij onze klant een probleem niet kan oplossen, is het Support team het eerste aanspreekpunt. Door goed naar ons klanten te luisteren en gerichte vragen te stellen, kunnen wij komen met een goede oplossing.

Bekijk staf vacatures

Collega's aan het woord

Jeremy van der Plaat | Recruiter

“Vanaf de eerste kennismaking voelde ik me hier direct welkom.”

Kevin Correljé | Consultant

“De flex- en recruitmentbranche zijn altijd in beweging.”

Groei jij met ons mee?

Het verschil maken. Van betekenis zijn voor onze klanten. Ga jij de
breinbrekers en hersenkrakers in je werk niet uit de weg?

Bekijk staf vacatures