Consultancy careers

Mysolution @HEART People

Groei jij met ons mee?

Als team bouwen we voor staffing- en recruitmentbureaus een one-stop-solution voor het digitaliseren van alle bedrijfsprocessen van onze klanten. Als de combinatie van klanten en Salesforce jou aanspreken dan hebben wij misschien die mooie baan!

Bekijk alle consultancy vacatures

Maak jij de verwachtingen die ons klant heeft rondom het werken op ons eigen ATS waar?

Onze klant wil de beste kandidaat. Altijd. Met onze online oplossing kan jij het verschil maken en betekenis zijn voor onze klanten. Met maar 1 doel, hun proces zo ver mogelijk te automatiseren om maximale efficiency te behalen.

Wij zijn marktleider op het gebied van software voor de staffing- en recruitmentmarkt. En zijn trots om bedrijven als Brunel, Timing en RGF Staffing tot onze klanten te rekenen. Ons doel is om klanten zo ver mogelijk te automatiseren om maximale efficiency te behalen. Wij bouwen dan ook een eigen ATS op het Salesforce-platform.

A greater job for everyone

Vol trots verleggen we elke dag grenzen om de business van onze klant te verbeteren. Lijkt iets niet mogelijk? Dan is voor ons een nieuwe uitdaging geboren. Wij gaan namelijk écht voor branche specifieke oplossingen. Zo bouwen we slimme online tools die het verschil maken. Dat vraagt van ons allemaal doorzettingsvermogen. Hierdoor kunnen onze klanten hun tijd effectiever inzetten. En creëren wij ‘A greater job for everyone’.

Ruimte voor ontwikkeling

Alles begint bij je collega’s om je aan de slag te krijgen. Wij geloven in learning on the job, rechtstreeks bij onze klanten. En als je eenmaal goed aan boord bent, begint onze missie om langdurige relaties te creëren. Jij uiteraard samen met onze klanten maar wij ook met jou! Wanneer je dus van carrière pad wilt veranderen, zijn we er volledig om je te helpen jouw ambities te realiseren.

Bekijk consultancy vacatures

Collega's aan het woord

Kevin Correljé | Consultant

“De flex- en recruitmentbranche zijn altijd in beweging, wat zorgt voor veel uitdaging in je werk.”

Wilma Steenblik | Sr. Consultant

“Sinds 2013 heb ik al vele interessante en uitdagende dingen mogen doen binnen Mysolution.”

Niek Overbeeke | Operationeel Manager

“Mijn doelstelling is om altijd de klantverwachting te overtreffen.”

Groei jij met ons mee?

Het verschil maken. Van betekenis zijn voor onze klanten. Ga jij de
breinbrekers en hersenkrakers in je werk niet uit de weg?

Bekijk alle consultancy vacatures