Wilma Steenblik | Senior Consultant

Mysolution Hart-1
wilma_steenblik_senior_consultant

Mijn grootste prestatie is de bijdrage aan onze eigen loonmodule.

Na mijn studie Klinische Chemie ben ik een aantal jaren werkzaam geweest als analiste op de afdeling immunohematologie leukocyten/trombocyten serologie van het Centraal laboratorium van de bloedtransfusiedienst in Amsterdam. Omdat ik graag terug wilde naar de mooie Achterhoek, ben ik gaan werken als salarisadministrateur bij Abeos.

Overtuigd door de positieve ervaringen

Een deel van de werkzaamheden bij Abeos bestond uit het functioneel applicatiebeheer van de afgenomen ERP software. In deze rol ben ik destijds betrokken geweest bij de implementatie van Mysolution. Als streamlead salaris was ik intensief betrokken bij deze implementatie. De positieve ervaringen met de werkwijze van, de cultuur binnen en de medewerkers van Mysolution, heeft mij destijds doen besluiten om Abeos te verlaten en aan de slag te gaan voor Mysolution. Dit is nu bijna zeven jaar geleden.

De ontwikkeling van onze eigen loonmodule

Sinds 2013 heb ik vele interessante en uitdagende dingen mogen doen binnen Mysolution. De ontwikkeling van een eigen loonmodule steekt hier met kop en schouders bovenuit. Hier heb ik een grote bijdrage aan mogen leveren. Van begin af aan ben ik hierbij betrokken geweest en ben zeer trots op het product dat er nu staat. In 2014 zijn wij gestart met de loonmodule, en gezien het feit dat nu bijna al onze klanten met de loonmodule werken, is een prachtig resultaat!

wilma_steenblik_consultant

Altijd blijven ontwikkelen

De wet- en regelgeving rondom de salarisverwerking wijzigt ieder jaar, we zijn dan ook nooit klaar met ontwikkelen. Dit maakt het vak uitdagend en spannend. We moeten blijven nadenken over nieuwe features en de benodigde aanpassingen in de inrichting. Daarbij heeft iedere klant weer specifieke wensen en aandachtspunten waar rekening mee moet worden gehouden.

Vaak ben je ook een adviseur voor de klant, wil men even sparren over de nieuwe wet- en regelgeving. Doordat je bij verschillende klanten aan het werk bent, biedt de functie veel afwisseling. Dit kan ook zorgen voor hectische momenten waarop zij jou allemaal tegelijkertijd nodig hebben. Je hebt dan veel ballen hoog te houden, maar dit zorgt voor een mooie uitdaging.

Maar gelukkig is er bij Mysolution ook tijd voor ontspanning. Tijdens de vrijdagmiddagborrel is er tijd om even gezellig bij te kletsen met collega’s. Ook de personeelsuitjes zijn altijd erg gezellig. Een heel fijn bedrijf om voor te mogen werken!

Groei jij met ons mee?

Het verschil maken. Van betekenis zijn voor onze klanten. Ga jij de
breinbrekers en hersenkrakers in je werk niet uit de weg?

Bekijk onze vacatures