How we hire

Mysolution @HEART People

 Jouw talent staat centraal.

Ben jij ook iemand die alles uit zichzelf wil halen? Bekijk dan snel of dé vacature er voor jou ertussen staat en wie weet zit jij binnenkort bij ons aan tafel. Ben je benieuwd ‘How we Hire’ en wat voor ons écht belangrijk is, bekijk dan zeker het filmpje over onze kernwaarden HEART.

Het sollicitatieproces.

Bij ons bestaat het sollicitatieproces uit één of meerdere sollicitatiegesprekken. Jij kan dan kennismaken met Mysolution en verschillende potentiële nieuwe collega’s.

Sollicitatie.

De eerste stap is het versturen van jouw sollicitatie en een motivatiebrief via onze website. Je krijgt binnen een paar dagen reactie van ons.

Kennismaking.

Wanneer jouw profiel overeenkomt met onze verwachtingen, nodigen we je uit voor een kennismaking. Dit zal een gesprek zijn van maximaal 1 uur door onze recruiter. In dit gesprek krijg je alles te horen over de functie, bespreken we jouw ambities en successen en kijken we samen of de functie en Mysolution bij jou past.

Tweede gesprek.

Als de klik tussen jou en ons goed is, nodigen we je uit voor een tweede gesprek bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek leer je jouw directe leidinggevende kennen. Jij geeft aan wat jouw ambities zijn en waarom je bij Mysolution past.

Derde gesprek.

Het kan voorkomen dat de directie je ook graag vooraf wil ontmoeten. In dat geval volgt een derde gesprek. Uiteraard is dit afhankelijk van de functie.

En kom je voor de rol als trainee dan laten we je graag een werkopdracht maken tijdens dit gesprek of loop je hem samen door met je toekomstige begeleider.

Besluit.

Is het na deze gesprekken een perfecte match dan doen wij een contractvoorstel. Wij zijn natuurlijk erg benieuwd naar jouw reactie hierop. Zeg jij ‘JA’ dan gaan we samen voor ‘ A greater job for everyone’.

Nog steeds nieuwsgierig?

Anne-Roos_Leeman