@HEART People

Mysolution Hart-1

Mysolution staat voor vitaliteit! Elke dinsdag organiseert onze collega, Jeffrey, een rustgevende yoga workout, die gefocust is op je body en mind. 🧘🧘‍♀️ De combinatie van buiten in de natuur zijn, het mooie weer en samen met collega's sporten maakt de les en het einde van de werkdag helemaal compleet. #yoga #workout #vitaliteit #werkenbijmysolution #mysolution #werkenbij ...

23 0

Al veel enthousiaste potentials maakten via ons traineeship-programma de sprong binnen consultancy en development! Onze aanpak is coaching én learning on the job. Daarnaast gaan we via ons programma uitgebreid aan jouw hard- en soft skills werken.

Wij starten in september '22 en februari '23 met de kick-off van ons traineeship-programma. Check alle informatie en grijp die kans. Kom werken bij @mysolution_nl!

#werkenbijmysolution #mysolution #vacature #traineeship #trainee #consultancy #development
...

14 0

Onze collega's op pad in het @Klimbosnederland. Ontzettend spannend, maar we hebben het samen volbracht! Klim jij met ons mee naar grotere hoogtes? Onze collega's helpen je graag om de sprong te wagen. Bekijk onze vacatures, zoals Trainee Consultant, Financieel Consultant of Software Ontwikkelaar | Link in de bio. Hopelijk zien we je snel!

#werken #bij #mysolution #vacatures #jobs #klimbos #klimbosnederland #mysolution
...

9 0