Commercieel careers

Mysolution @HEART People

Groei jij met ons mee?

Team commercieel is het eerste aanspreekpunt en het visitekaartje voor onze klanten, zowel nieuw als bestaand, groot en klein. Ben jij dé meester in het bewerken van DMU’s en closen van deals door middel van consultative selling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk alle commerciële vacatures

Ga jij ook altijd net dat stapje verder voor klanten?

Ons Customer Success team bouwt met elkaar aan het succes van Mysolution en natuurlijk van onze klanten. Zij doen altijd dat stapje extra om onze klanten te begeleiden zodat zij het maximale uit onze software halen. Dat begint bij de onboarding, waarbij nieuwe klanten op weg worden geholpen bij de ingebruikname van de Mysolution software. Zij geven op het juiste moment aandacht en bouwen samen verder met de klant om maximale efficiency te behalen.

A greater job for everyone

Vol trots verleggen we elke dag grenzen om de business van onze klant te verbeteren. Lijkt iets niet mogelijk? Dan is voor ons een nieuwe uitdaging geboren. Wij gaan namelijk écht voor branche specifieke oplossingen. Zo bouwen we slimme online tools die het verschil maken. Dat vraagt van ons allemaal doorzettingsvermogen. Hierdoor kunnen onze klanten hun tijd effectiever inzetten. En creëren wij ‘A greater job for everyone’.

Wil jij aan de voorkant van het salestraject het verschil maken? Wij zoeken altijd nieuwe collega’s binnen customer success en sales. Als je meer wil dan alleen een baan, als je verder wil gaan om onze potentiële klanten te adviseren met onze software-oplossingen, dan willen we zeker meer over jou weten.

Onze cultuur is uniek. Het commerciële team is een leuke en dynamische plek om te werken, met een hecht team van mensen die meer als een familie voelen.

Ruimte voor ontwikkeling

Alles begint bij je collega’s om je aan de slag te krijgen. Wij geloven in learning on the job, rechtstreeks bij onze klanten. En als je eenmaal goed aan boord bent, begint onze missie om langdurige relaties te creëren. Jij uiteraard samen met onze klanten maar wij ook met jou! Wanneer je dus van carrière pad wilt veranderen, zijn we er volledig om je te helpen jouw ambities te realiseren.

Bekijk commerciële vacatures

Collega's aan het woord

Dirk Meeuws | Product Manager

“Bij Mysolution werk je altijd met de nieuwste en innovatiefste software. Voor mij is de belangrijkste vraag: ‘Welke producten en functionaliteiten moeten we ontwikkelen om de marktleider te zijn en blijven in recruitmentsoftware?”‘

Groei jij met ons mee?

Het verschil maken. Van betekenis zijn voor onze klanten. Ga jij de
breinbrekers en hersenkrakers in je werk niet uit de weg?

Bekijk commerciele vacatures