Young Professional Programma IT

1 september ’24

Kom werken

bij Mysolution!

Bij Mysolution bieden we op 1 september weer een uitdagend Young Professional Programma aan voor hbo/wo-afgestudeerden. Het programma is speciaal ontworpen om jou klaar te stomen voor een succesvolle carrière als (technisch) Implementatie Consultant (Salesforce of Business Central), BI Consultant of Support Consultant in de Nederlandse staffing branche. Het programma duurt 10 maanden. Wij bieden jou de unieke kans om je zowel op technisch, als op persoonlijk vlak te ontwikkelen.

De voordelen van bij Mysolution werken:
 • Een goed salaris en een winstuitkering in maart
 • We bieden een snel vooruitzicht naar een vast contract
 • Een doorgroeipad in salaris zodat je privé kan gaan bouwen
 • Salesforce-/Microsoft-certificering
 • 28- 38 verlofdagen per jaar
 • Een auto van de zaak; en tanken in het buitenland! (geen probleem!)
 • Een laptop en telefoon
 • Workation; werken in het buitenland; we LOVE it!
 • Een gedreven team met toffe collega’s
 • Intervisie met je collega’s
 • Vrijdagmiddag borrels
 • Heel veel gezellige activiteiten
 • Een bijdrage leveren aan ‘A greater job for everyone’.  
 • Iedere dag gratis ‘healthy’ lunch.

Meer weten? Plan hiernaast direct je digitale kennismaking! Wij starten in september ’24 weer met de kickoff van ons Young Professional Programma. Check alle info en grijp die kans!

Plan direct je afspraak in met onze recruiter, Jeremy van der Plaat!


Waarom Mysolution?

Mysolution is een succesvolle internationale leverancier van een Total Talent Management Platform op basis van Salesforce en Microsoft technologie, gericht op de uitzend-, detacherings- en recruitmentmarkt. Samen met ruim 200 internationale collega’s bieden wij hoogwaardige oplossingen voor onze klanten, en haar kandidaten. Dit gaat van solliciteren, matchen, urenregistratie, facturatie tot verlonen. Met overzichtelijke dashboards zorgen wij ervoor dat onze klanten in één oogopslag inzicht hebben in  actieve plaatsingen, facturabiliteit, beschikbare professionals en marges.

Voor welke klanten mag jij werken?

Dankzij 18 jaar ervaring met succesvolle implementaties van onze recruitment & staffing software hebben we een prachtige klantenkring mogen bouwen. Wij zijn ontzettend trots op onze klanten!

Focus
TPS logo
Oceanwide logo
Michael Page
IPS logo
Hobij logo
zorgzuster
Focus
Manpower Group logo
rgf
gi-group
Ambitious People Group
Undutchables - Mysolution
Charlie works
westerduijn2
provadi2
Volta logo
ImpressiveGreenApple - Mysolution

Learning on the job

Als je start met ons Young Professional programma, dan krijg je de kans om de diepte in te duiken op het gebied van HR-software. Je krijgt de keuze uit verschillende programma’s waarmee je Mysolution en jezelf beter leert kennen. Vanuit ‘learning on the job’ leer je hoe je complexe bedrijfsprocessen kunt analyseren en vertalen naar effectieve oplossingen, die onze klanten helpen hun doelen te bereiken. Of je nu geïnteresseerd bent in technische implementatie, business intelligence of het bieden van support aan klanten, wij zorgen ervoor dat je alle benodigde kennis en vaardigheden opdoet om uit te blinken in jouw vakgebied.

‘A greater job for everyone.’

Collega's aan het woord

Max Groenenboom | Young Professional

“Naast het traineeship kan je ook certificeringen halen voor Salesforce en Microsoft Business Central.”

Marieke van Dijk | Young Professional

“Vanaf dag één werk je samen met andere trainees en sta je er niet alleen voor.”

Wouter Flikweert | Young Professional

“Mysolution biedt een leuke werkomgeving waarin je jezelf op veel vlakken kan ontwikkelen!”

De drie fases van het Mysolution Young Professional Programma

In house leren.

In de eerste maand ga je in house fulltime ‘leren’ en sluiten we de maand af met een presentatie van je simulatie-opdracht en een activiteit met de hele groep. Denk aan wakeboarden, surfen, varen en natuurlijk een hapje eten. Een dag met elkaar om de eerste maand te vieren.

Next step bij klanten.

Daarna gaat het ‘echte werk’ beginnen! Onder begeleiding van onder andere je buddy ga je starten met werkzaamheden bij onze klanten. Daarnaast krijg je uiteraard nog steeds training in onze applicatie, spijkeren we je bij over de branche en werken we aan je consultancy skills.

Expertise.

In de laatste fase van het programma ga jij nog meer zelfstandig aan de slag. In deze fase ga je steeds meer richting de uiteindelijk gewenste functie. De vorige fases hebben daarbij inzicht gegeven in wat bij jou past en vooral wat jij het leukste vindt om te doen. Werkplezier staat voorop!

Bekijk meer over ons | @HEART PEOPLE

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Er is een probleem met je Instagram feed.