Traineeship IT Consultant

September 2024

Het Traineeship

van Mysolution

Bij Mysolution bieden we een uitdagend traineeship programma aan voor hbo/wo-afgestudeerden. Het programma is speciaal ontworpen om jou klaar te stomen voor een succesvolle carrière als (technisch) Implementatie Consultant, BI Consultant of Support Consultant in de Nederlandse staffing branche. Het programma duurt 10 maanden. Wij bieden jou de unieke kans om je zowel op technisch, als op persoonlijk vlak te ontwikkelen.

De voordelen van een traineeship bij Mysolution:
  • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.
  • Combineer werk en leren.
  • Internationale werkomgeving.
  • Je eigen leaseauto kiezen (voor werk en privé).
  • Salesforce/Microsoft certificering.
  • Hybride werken.
  • Iedere dag gratis ‘healthy’ lunch.

Plan direct je afspraak in met onze recruiter, Jeremy van der Plaat!


Waarom Mysolution?

Mysolution is een succesvolle internationale leverancier van een Total Talent Management Platform op basis van Salesforce en Microsoft technologie, gericht op de uitzend-, detacherings- en recruitmentmarkt. Samen met ruim 200 internationale collega’s bieden wij hoogwaardige oplossingen voor onze klanten, en haar kandidaten. Dit gaat van solliciteren, matchen, urenregistratie, facturatie tot verlonen. Met overzichtelijke dashboards zorgen wij ervoor dat onze klanten in één oogopslag inzicht hebben in  actieve plaatsingen, facturabiliteit, beschikbare professionals en marges.

Voor welke klanten mag jij werken?

Dankzij 18 jaar ervaring met succesvolle implementaties van onze recruitment & staffing software hebben we een prachtige klantenkring mogen bouwen. Wij zijn ontzettend trots op onze klanten!

TPS logo
Oceanwide logo
Michael Page
IPS logo
Hobij logo
Manpower Group logo
Ambitious People Group
Undutchables - Mysolution
Charlie works
Westerdun logo
Provadi logo
Volta logo
ImpressiveGreenApple - Mysolution

Learning on the job

Als je start in ons traineeship programma, dan krijg je de kans om de diepte in te duiken op het gebied van HR-software. Je leert hoe je complexe bedrijfsprocessen kunt analyseren en vertalen naar effectieve oplossingen, die onze klanten helpen hun doelen te bereiken. Of je nu geïnteresseerd bent in technische implementatie, business intelligence of het bieden van support aan klanten, wij zorgen ervoor dat je alle benodigde kennis en vaardigheden opdoet om uit te blinken in jouw vakgebied.

‘A greater job for everyone.’

Collega's aan het woord

Altan Koruyucu | IT Trainee

“Bij Mysolution kreeg ik de kans om mijn vaardigheden te ontwikkelen in een zeer aangename omgeving.”

Marieke van Dijk | IT Trainee

“Vanaf dag één werk je samen met andere trainees en sta je er niet alleen voor.”

Shane van Hekken | IT Trainee

“Bij Mysolution vond ik precies datgene waar ik naar op zoek was!”

De drie fases van het Mysolution Trainee programma

In house leren.

In de eerste maand ga je in house fulltime ‘leren’ en sluiten we de maand af met een presentatie van je simulatie-opdracht en een activiteit met de hele groep. Denk aan wakeboarden, surfen, varen en natuurlijk een hapje eten. Een dag met elkaar om de eerste maand te vieren.

Next step bij klanten.

Daarna gaat het ‘echte werk’ beginnen! Onder begeleiding van onder andere je buddy ga je starten met werkzaamheden bij onze klanten. Daarnaast krijg je uiteraard nog steeds training in onze applicatie, spijkeren we je bij over de branche en werken we aan je consultancy skills.

Expertise.

In de laatste fase van het traineeship ga jij nog meer zelfstandig aan de slag. In deze fase ga je steeds meer richting de uiteindelijk gewenste functie. De vorige fases hebben daarbij inzicht gegeven in wat bij jou past en vooral wat jij het leukste vindt om te doen. Werkplezier staat voorop!

Bekijk meer over ons | @HEART PEOPLE

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Er is een probleem met je Instagram feed.