Traineeship IT Consultant

1 september ’23

Plan je digitale kennismaking

met onze Recruiter!

Al veel enthousiaste potentials maakten via ons traineeprogramma de sprong tot volwaardige IT consultants! Onze aanpak is coaching én learning on the job. Daarnaast gaan we via ons programma ook uitgebreid aan jouw hard- en softskills werken.

De voordelen van een traineeship bij Mysolution:
  • Betaald worden vanaf de eerste dag.
  • Kies je eigen leaseauto (voor werk- en privé).
  • Iedere dag gratis ‘healthy’ lunch.
  • Hybride werken (thuis, op kantoor en/of bij de klant).
  • Start in een groep met young professionals.

Meer weten? Plan hiernaast direct je digitale kennismaking! Wij starten in september ’23 weer met de kickoff van ons Trainee Programma. Check alle info en grijp die kans!
Learning on the job

Naast implementeren denk je ook mee over nieuwe features voor ons product. Uiteindelijk ben je niet alleen adviseur voor de klant, maar ook voor de interne omgeving. Jij weet als geen ander wat er bij de klanten speelt. Is er een aanpassing nodig? Jouw collega’s van development zitten klaar om jouw functioneel ontwerp technisch verder uit te werken.

Een ongekende carrièrestart

Mysolution is een succesvolle internationale leverancier van een Total Talent Management Platform op basis van Salesforce en Microsoft technologie gericht op de uitzend-, detachering-, en recruitmentmarkt.

Wij geloven in learning on the job en organiseren jouw werk zo dat je snel comfortabel je weg weet te vinden in onze organisatie van ruim 200 internationale collega’s. Het Mysolution team staat altijd voor elkaar klaar en heeft een helder doel voor ogen:

“A greater job for everyone.”

Traineeship Mysolution – Liza Ariese, Jonas Kraaijkamp, Bernhard Soons

De drie fases van het Mysolution Trainee programma

In house leren.

In de eerste maand ga je in house fulltime ‘leren’ en sluiten we de maand af met een presentatie van je simulatie-opdracht en een activiteit met de hele groep. Denk aan wakeboarden, surfen, varen en natuurlijk een hapje eten. Een dag met elkaar om de eerste maand te vieren.

Next step bij klanten.

Daarna gaat het ‘echte werk’ beginnen! Onder begeleiding van onder andere je buddy ga je starten met werkzaamheden bij onze klanten. Daarnaast krijg je uiteraard nog steeds training in onze applicatie, spijkeren we je bij over de branche en werken we aan je consultancy skills.

Expertise.

In de laatste fase van het traineeship ga jij nog meer zelfstandig aan de slag. In deze fase ga je steeds meer richting de uiteindelijk gewenste functie. De vorige fases hebben daarbij inzicht gegeven in wat bij jou past en vooral wat jij het leukste vindt om te doen. Werkplezier staat voorop!

Collega's aan het woord

Jonas Kraaijkamp | Trainee IT Consultant

“Het traineeship is professioneel ingericht, er is veel aandacht voor wat bij jouw kwaliteiten past en er is continue persoonlijke begeleiding. Daarnaast start je altijd met meerdere young professionals, dus daarmee ontstaat direct een klik.”

Jos Ritmeester | Trainee IT Consultant

“In de afgelopen maanden heb ik heel veel geleerd over consultancy, Salesforce implementaties, timemanagement en teamwork. Aan het begin van het traineeship volg je trainingen en kijk je veel mee met andere consultants. Langzaam krijg je meer verantwoordelijkheden en krijg je steeds grotere uitdagingen.”

Bekijk meer over ons | @HEART PEOPLE

Wil jij ook een onvergetelijke indruk maken op onze klanten? Kom dan ons team versterken! Wij zijn een internationale leverancier van een Total Talent Management Platform, op basis van @Salesforce en @Microsoft technologie, gericht op de uitzend-, detacherings- en recruitmentbranche.

Waarom onze collega’s graag werken bij Mysolution?
• ‘Er is een hele grote wil om elkaar te helpen.'
• 'Je kan een bijdrage leveren aan "A greater job for everyone."
• ‘Er wordt veel tijd geïnvesteerd in het ontwikkelen van jouw hard- en soft skills.'
• ‘Een ambitieus, groeiend, internationaal en jong bedrijf.’

Link in de bio voor onze vacatures!

#werkenbijmysolution #werkenbij #mysolution #salesforce #microsoft #staffing #uitzendsoftware #recruitment #recruitmentsoftware #software
...

17 0

Vijf nieuwe collega’s! Welkom bij Mysolution, Youri, Glenn, Patrick, Sjoerd en Jan. Veel succes en plezier.

Bij @Mysolution_nl zijn we nog op zoek naar een Allround Marketeer, Change- en Releasemanager, Projectmanager, BI Consultant en meer. Bekijk onze vacatures op onze werken bij-website. Link in de bio!

#werkenbijmysolution #mysolution #welkom #nieuwecollega #vacature #vacatures
...

17 0

Fietsen voor het goede doel @vluchtelingenwerk.nederland! Zet 'm op! 💪 ...

20 0

Sinds 1 september zijn er weer nieuwe collega’s en trainees gestart. Welkom Erik, Mitchell, Frank, Floris, Tim, Myrthe en Frederique bij Mysolution!

Ben jij ook ambitieus, heb je affiniteit met werkprocessen en IT, en wil je daarnaast intensief begeleid worden bij de volgende stap in je carrière? Dan is onze traineeship die op 1 februari 2023 start wellicht iets voor jou!

Plan alvast automatisch een 15 minuten call met onze recruiter, Jeremy van der Plaat in via https://ap.lc/0S7HO. Hij kan je vrijblijvend en persoonlijk van verdere informatie voorzien.

#agreaterjobforeveryone #traineehsip #job #for #everyone #talent #welkom #welcome #werkenbijmysolution #workingatmysolution #careersatmysolution #mysolution #vacature #vacatures
...

10 0

Elke donderdag organiseert onze collega, Merijn, een bootcamp training met o.a. intervaltrainingen, fitnessoefeningen en hardlopen. De training zorgt, na de werkdag, voor een geweldige boost! 💪

#bootcamp #bootcamptraining #interval #intervaltraining #fitness #hardlopen #werkdag #boost #werkenbijmysolution #mysolution
...

11 0

Ken je onze recruiter Jeremy van der Plaat al? Jeremy leidt bij ons altijd het eerste kennismakingsgesprek en met het wervingstalent van Jeremy hebben we een enorme aanwinst binnen ons team! Lees zijn verhaal | Link in de bio. Jeremy komt graag met je in contact! Je mag hem ook altijd benaderen via +31 6 30 24 52 89.

#recruiter #recruiting #recruitment #atheart #happyrecruiting #happyrecruiter #jobs #vacatures #werkenbijmysolution #mysolution
...

12 0

Mysolution staat voor vitaliteit! Elke dinsdag organiseert onze collega, Jeffrey, een rustgevende yoga workout, die gefocust is op je body en mind. 🧘🧘‍♀️ De combinatie van buiten in de natuur zijn, het mooie weer en samen met collega's sporten maakt de les en het einde van de werkdag helemaal compleet. #yoga #workout #vitaliteit #werkenbijmysolution #mysolution #werkenbij ...

23 0

Al veel enthousiaste potentials maakten via ons traineeship-programma de sprong binnen consultancy en development! Onze aanpak is coaching én learning on the job. Daarnaast gaan we via ons programma uitgebreid aan jouw hard- en soft skills werken.

Wij starten in september '22 en februari '23 met de kick-off van ons traineeship-programma. Check alle informatie en grijp die kans. Kom werken bij @mysolution_nl!

#werkenbijmysolution #mysolution #vacature #traineeship #trainee #consultancy #development
...

15 0

Onze collega's op pad in het @Klimbosnederland. Ontzettend spannend, maar we hebben het samen volbracht! Klim jij met ons mee naar grotere hoogtes? Onze collega's helpen je graag om de sprong te wagen. Bekijk onze vacatures, zoals Trainee Consultant, Financieel Consultant of Software Ontwikkelaar | Link in de bio. Hopelijk zien we je snel!

#werken #bij #mysolution #vacatures #jobs #klimbos #klimbosnederland #mysolution
...

10 0