Traineeship IT Consultant

Start 1 september ’22 | 1 februari ’23

Plan je digitale kennismaking

met onze Recruiter!

Al veel enthousiaste potentials maakten via ons trainee programma de sprong tot volwaardige IT consultants! Onze aanpak is coaching én learning on the job. Daarnaast gaan we via ons programma ook uitgebreid aan jouw hard- en softskills werken.

De voordelen van een traineeship bij Mysolution:
  • Betaald worden vanaf de eerste dag.
  • Kies je eigen leaseauto (voor werk- en privé).
  • Iedere dag gratis ‘healthy’ lunch.
  • Hybride werken (thuis, op kantoor en/of bij de klant).
  • Start in een groep met young professionals.

Meer weten? Plan hiernaast direct je digitale kennismaking! Wij starten in september ’22 en november ’22 met de kickoff van ons Trainee Programma. Check alle info en grijp die kans!
Learning on the job

Naast implementeren denk je ook mee over nieuwe features voor ons product. Uiteindelijk ben je niet alleen adviseur voor de klant, maar ook voor de interne omgeving. Jij weet als geen ander wat er bij de klanten speelt. Is er een aanpassing nodig? Jouw collega’s van development zitten klaar om jouw functioneel ontwerp technisch verder uit te werken.

Een ongekende carrièrestart

Mysolution is een succesvolle internationale leverancier van een Total Talent Management Platform op basis van Salesforce en Microsoft technologie gericht op de uitzend-, detachering-, en recruitmentmarkt.

Wij geloven in learning on the job en organiseren jouw werk zo dat je snel comfortabel je weg weet te vinden in onze organisatie van ruim 200 internationale collega’s. Het Mysolution team staat altijd voor elkaar klaar en heeft een helder doel voor ogen:

“We create a greater job for everyone.”

Traineeship Mysolution – Liza Ariese, Jonas Kraaijkamp, Bernhard Soons

De drie fases van het Mysolution Trainee programma

In house leren.

In de eerste maand ga je in house fulltime ‘leren’ en sluiten we de maand af met een presentatie van je simulatie-opdracht en een activiteit met de hele groep. Denk aan wakeboarden, surfen, varen en natuurlijk een hapje eten. Een dag met elkaar om de eerste maand te vieren.

Next step bij klanten.

Daarna gaat het ‘echte werk’ beginnen! Onder begeleiding van onder andere je buddy ga je starten met werkzaamheden bij onze klanten. Daarnaast krijg je uiteraard nog steeds training in onze applicatie, spijkeren we je bij over de branche en werken we aan je consultancy skills.

Expertise.

In de laatste fase van het traineeship ga jij nog meer zelfstandig aan de slag. In deze fase ga je steeds meer richting de uiteindelijk gewenste functie. De vorige fases hebben daarbij inzicht gegeven in wat bij jou past en vooral wat jij het leukste vindt om te doen. Werkplezier staat voorop!

Bekijk meer over ons | @HEART PEOPLE

Mysolution staat voor vitaliteit! Elke dinsdag organiseert onze collega, Jeffrey, een rustgevende yoga workout, die gefocust is op je body en mind. 🧘🧘‍♀️ De combinatie van buiten in de natuur zijn, het mooie weer en samen met collega's sporten maakt de les en het einde van de werkdag helemaal compleet. #yoga #workout #vitaliteit #werkenbijmysolution #mysolution #werkenbij ...

23 0

Al veel enthousiaste potentials maakten via ons traineeship-programma de sprong binnen consultancy en development! Onze aanpak is coaching én learning on the job. Daarnaast gaan we via ons programma uitgebreid aan jouw hard- en soft skills werken.

Wij starten in september '22 en februari '23 met de kick-off van ons traineeship-programma. Check alle informatie en grijp die kans. Kom werken bij @mysolution_nl!

#werkenbijmysolution #mysolution #vacature #traineeship #trainee #consultancy #development
...

14 0

Onze collega's op pad in het @Klimbosnederland. Ontzettend spannend, maar we hebben het samen volbracht! Klim jij met ons mee naar grotere hoogtes? Onze collega's helpen je graag om de sprong te wagen. Bekijk onze vacatures, zoals Trainee Consultant, Financieel Consultant of Software Ontwikkelaar | Link in de bio. Hopelijk zien we je snel!

#werken #bij #mysolution #vacatures #jobs #klimbos #klimbosnederland #mysolution
...

9 0