Jonas Kraaijkamp | IT Trainee Consultant

Mysolution Hart-1
Jonas Kraaijkamp - Traineeship Mysolution IT Consultant

Het volgen van een traineeship bij Mysolution

Beste toekomstige collega, wat leuk dat je dit leest op de website van Werken bij Mysolution. Mijn naam is Jonas Kraaijkamp, 25 jaar oud en in september 2021 gestart met het traineeship ‘IT Implementatie Consultancy’ bij Mysolution.

Na de afronding van mijn opleidingen Technische Bedrijfskunde (hbo) en Information Management (MSc) ben ik gestart bij Mysolution. Tijdens mijn studies wist ik niet zo goed wat ik wilde worden, behalve dat ik doorkreeg dat ik goed ben in het inrichten van processen en dat ik bij een bedrijf wilde werken met een fijne werksfeer en vriendelijke collega’s.

Van stagiair naar een traineeship bij Mysolution

De connectie met Mysolution was snel gemaakt, aangezien ik woonachtig ben in Houten en het kantoor van Mysolution in Houten zit. Ik solliciteerde naar een functie als stagiair bij Mysolution, om mijn afstudeerstage en -scriptie af te ronden. Het bedrijf sprak mij zeer aan, en aangezien dit ook wederzijds was, wilde ik bij Mysolution graag verder groeien en mijn carrière hier opstarten.

In september 2021 startte ik met het traineeship bij Mysolution. Tot op de dag van vandaag ben ik ontzettend blij met de keuze om het Traineeship IT Consultancy bij Mysolution te volgen. Het traineeship is professioneel ingericht, er is veel aandacht voor wat bij jouw kwaliteiten past en er is continue persoonlijke begeleiding. Daarnaast start je altijd met meerdere young professionals, dus daarmee ontstaat direct een klik.

Traineeship volgen bij Mysolution - Traineeship IT Consultancy

Jij bepaalt de doelen en werkzaamheden die bij je passen

Er wordt bij Mysolution niet voor jou bepaald, maar jij bepaalt je doelen en werkzaamheden die bij je passen. Ben je enthousiast en wil je bijvoorbeeld weten waarom ik gekozen heb voor een traineeship bij Mysolution, waar ik tegenaan ben gelopen en wat de mogelijkheden zijn na afronden van het traineeship? Neem dan gerust persoonlijk contact met mij op. Mijn telefoonnummer is 06-10781774. Ik help je graag!

Groei jij met ons mee?

Het verschil maken. Van betekenis zijn voor onze klanten. Ga jij de
breinbrekers en hersenkrakers in je werk niet uit de weg?

Bekijk onze Trainee IT Consultancy vacature