Jeremy van der Plaat | Recruiter

Mysolution @HEART People
jeremy_van_der_plaat

Vanaf de eerste kennismaking voelde ik me hier direct welkom.

Mijn naam is Jeremy van der Plaat en werkzaam sinds oktober 2018 in de rol van recruiter bij Mysolution. Na het afronden van mijn studie Personeel en Organisatie ben ik in de werving en selectie terecht gekomen en heb ik dit mooie vak nooit meer losgelaten.

Heel traditioneel ben ik via een vacature op LinkedIn met Mysolution in contact gekomen en vanaf de eerste kennismaking voelde ik me hier direct welkom. Een groeiend ICT bedrijf dat grote capaciteit nodig heeft in een krappe arbeidsmarkt, iedere recruiter zou dit als een uitdaging zien!

Veertig nieuwe collega’s werven

In mijn aanpak streef ik er naar om alle potentiële collega’s persoonlijk te benaderen. Ik zorg voor laagdrempeligheid, luister goed naar iemands ambities en help ook mijn gesprekspartners inzichten te geven in wat hun mogelijke opties kunnen zijn bij Mysolution.

Mijn grootse uitdaging van het afgelopen jaar was zeker de doelstelling om 40 nieuwe medewerkers enthousiast te krijgen om voor ons bedrijf te kiezen. Voor mij erg mooi om te zien dat er zoveel nieuwe mensen een positieve impact hebben op onze bedrijfscultuur en onze verdere groeiambities.

Jeremy van der Plaat - Recruiter Mysolution

Dichtbij ‘het hart’ van de organisatie

Als recruiter binnen een MKB bedrijf zie ik de kans om dicht bij ‘het hart’ van de organisatie te kunnen staan. Je moet een doorzetter zijn en niet op willen geven. Op ieder potje past immers een deksel. Blijf in contact met je netwerk en geef hen zo nu en dan iets mee over waar je mee bezig bent.

Mijn volgende stap binnen Mysolution is momenteel nog niet te omschrijven. Waar Mysolution sterk in ontwikkeling is en ik eigenlijk pas net op dreef ben, ben ik in mijn huidige rol nog knetterhard nodig en kan ik nog prima knallen.

Werken hier voor en met elkaar

Ik werk bij Mysolution omdat de sfeer, de bedrijfsgrootte en de ambities en gedrevenheid van de medewerkers en directie mij enorm aanspreekt. We hebben een no-nonsense cultuur die ieder individu de ruimte geeft om binnen zijn/haar functie leuke dingen te doen en zichzelf te mogen zijn. We werken hier niet alleen voor elkaar maar vooral ook met elkaar aan mooie softwareproducten.

Groei jij met ons mee?

Het verschil maken. Van betekenis zijn voor onze klanten. Ga jij de
breinbrekers en hersenkrakers in je werk niet uit de weg?

Bekijk onze vacatures