Trainee programma

Mysolution Hart-1

Grijp jij die kans?

Wil je als pas afgestudeerde hbo of wo-er jezelf ontwikkelen in een ondernemende, innovatieve en mensgerichte organisatie? Wij bieden onze trainees een inspirerend en praktijkgericht programma aan.

Op 1 september en 1 november 2022 starten we met twee nieuwe trainee programma’s. Heb je nog vragen? Neem contact op met Jeremy van der Plaat, Corporate Recruiter, via 06 30 24 52 89 of jvanderplaat@mysolution.nl.

Ga naar trainee vacature
trainee_ program


Learning on
the job

Al veel enthousiaste potentials maakten via ons trainee programma de sprong naar een mooie carrière binnen Mysolution. We leiden hiervoor jonge talenten op tot professioneel consultant.

Onze aanpak is coaching én learning on the job. Maar via ons programma gaan we ook uitgebreid aan jouw hard- en softskills werken.

Wat houdt de functie in?

Mysolution is marktleider op het gebied van software voor de staffing- en recruitmentmarkt. Wij mogen bedrijven als Brunel, Timing en RGF Staffing tot onze klanten rekenen. En jij mag hiervoor inhoudelijke en uitdagende opdrachten uitvoeren. Via ons programma gaan we uitgebreid aan jouw hard- en softskills werken. Je team bestaat uit maximaal 7 andere trainees waar niet alleen wordt gewerkt aan software maar ook aan teambuilding. Buiten dat team krijg je ook persoonlijke begeleiding door een manager en een buddy. Door die coaching ontwikkel jij je in een korte tijd tot een echte implementatie consultant!

Wat kan je verder verwachten?

  • Praktijkgerichte aanpak doordat je simulatie opdrachten uit gaat voeren, gebaseerd op echte klantcasussen.
  • Uitgebreide kennismaking met onze organisatie.
  • Branchekennis door o.a. wetgeving bij Armslag te volgen.
  • En je krijgt een training timemanagement, communicatie- en presentatievaardigheden.

De drie fases van het Mysolution Trainee programma

In house leren.

In de eerste maand ga je in house fulltime ‘leren’ en sluiten we de maand af met een presentatie van je simulatie-opdracht en een activiteit met de hele groep.

Next step bij klanten.

Daarna gaat het echt beginnen! Onder begeleiding van onder andere je buddy ga je starten met werkzaamheden bij onze klanten. Daarnaast krijg je uiteraard nog steeds training in onze applicatie, spijkeren we je bij over de branche en werken we aan je consultancy skills.

Expertise.

In de laatste fase van het traineeship ga jij nog meer zelfstandig aan de slag. In deze fase ga je steeds meer richting de uiteindelijk gewenste functie. De vorige fases hebben daarbij inzicht gegeven in wat bij jou past.

Groei jij met ons mee?

Het verschil maken. Van betekenis zijn voor onze klanten. Ga jij de
breinbrekers en hersenkrakers in je werk niet uit de weg?

Bekijk alle vacatures