Niek Overbeeke | Operationeel Manager

Mysolution Hart-1
niek_overbeeke

Ingewikkelde processen doorgronden, vereenvoudigen en vertalen naar een oplossing.

Werkprocessen bij klanten in de flexibele arbeidsmarkt optimaliseren, dat is waar Niek Overbeeke, Senior Consultant bij Mysolution het liefst aan werkt.

Niek Overbeeke werkt inmiddels al jaren met veel plezier bij Mysolution en is er nog lang niet uitgeleerd. Niek probeert voor de klant ingewikkelde processen beter te doorgronden, te vereenvoudigen en te vertalen naar een oplossing van Mysolution. Niek: “Hoewel we een standaardoplossing hebben, ben ik samen met collega’s altijd op zoek naar de oplossing die het beste bij het proces van de klant past.”

Altijd de klantverwachting willen overtreffen

Elke nieuwe implementatie levert weer nieuwe verbeteringen op. “Soms denk je dat de applicatie uitontwikkeld is. Toch zijn er altijd weer nieuwe optimalisaties. Zo hebben we in achterliggende periode weer een aantal belangrijke verbeteringen doorgevoerd bij het goed kunnen ondersteunen van de inlenersbeloning. Denk aan periodieken toekenning of klantspecifieke afwijkingen op een inlenerscao. “Mijn doelstelling is om altijd de klantverwachting te overtreffen. Dat dit geen theorie is, blijkt uit een compliment dat ik recent kreeg: als we een bepaalde requirement hebben, komen jullie altijd met iets mooiers.”

Een goede implementatie vereist naast branchekennis ook een goede relatie met de klant. Niek: “Je kijkt toch voor een bepaalde periode mee in de keuken. Daarom ben ik blij met het vertrouwen dat ik elke dag krijg.”

niek_overbeeke_operationeel_manager

Groei jij met ons mee?

Het verschil maken. Van betekenis zijn voor onze klanten. Ga jij de
breinbrekers en hersenkrakers in je werk niet uit de weg?

Bekijk onze vacatures