Dirk Meeuws | Product Manager

Mysolution Hart-1
Dirk_Meeuws

Mijn keuze voor Mysolution

Mijn naam is Dirk Meeuws, Product Manager, en ben vanaf mei 2021 onderdeel geworden van de Mysolution familie. Ik heb daar nog geen seconde spijt van gehad! Na mijn studie Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek aan de TU Delft, ben ik terecht gekomen bij OnRecruit. Een bedrijf die recruitment bedrijven helpt meer met hun recruitment data te doen. Iets waar Mysolution beter in wilde worden. Door de overname van OnRecruit kan Mysolution zich ook op dit vlak verder doorontwikkelen.

Waarom de overname van OnRecruit door Mysolution? Mysolution in combinatie met de oplossing van OnRecruit zet data, uit verschillende applicaties, om in bruikbare inzichten. Hiermee verwezenlijken we de droom – van staffing en recruitment teams – om data gedreven te werken.

Wie ben ik?

Wie ik ben? Nieuwsgierig, houdt van avontuur, mensen en technologie. En laat Mysolution nou nét die mix zijn waar dat allemaal samen komt.

Marktleider zijn en blijven

Binnen Mysolution houd ik me bezig met de vraag “Welke producten en functionaliteiten moeten we ontwikkelen om de marktleider te zijn en blijven in recruitmentsoftware”. In deze vraagstelling komen mijn interesses helemaal terug! Ik kan nieuwsgierig zijn naar wat er mogelijk is en wat de markt wil, ga het avontuur aan om marktleider te worden en te blijven, werk met een slimme en “handen uit de mouwen”-groep mensen samen en houdt me bezig met technologie.

Familiaire sfeer

Wat ik het leukste vind van Mysolution als organisatie is de familiaire sfeer. We werden met OnRecruit enorm fijn en goed ontvangen. We voelden ons gelijk thuis. Maar vergis je niet, er wordt daarnaast ook hard gewerkt aan ons product en klanten.

Dirk Meeuws Mysolution Product Manager

Iedereen is bereid te helpen

De grootste uitdaging die ik zelf ondervond bij Mysolution is de breedte van de diensten en producten die we aanleveren. We helpen recruitment bedrijven over de hele as van de recruitment applicatie waar kandidaten in worden beheerd, helemaal tot aan de verloning van de uitzendkrachten. Vanuit OnRecruit wist ik wel wat van het recruitment gedeelte, maar heb ik geen echte ervaring en kennis opgedaan over het financiële en administratieve gedeelte van recruitment. Maar gelukkig zijn er binnen Mysolution veel manieren om die kennis tóch bij te spijkeren. Iedereen is bereid te helpen en er worden regelmatig interne kennissessies georganiseerd.

Als je op zoek bent naar een bedrijf dat zich bezig houdt met de nieuwste technologie, een bedrijf waar een groep slimme, hard werkende en enthousiaste mensen werken en je de ambitie hebt om “A greater job for everyone” te bieden… Je weet ons te vinden!

Groei jij met ons mee?

Het verschil maken. Van betekenis zijn voor onze klanten. Ga jij de
breinbrekers en hersenkrakers in je werk niet uit de weg? Wij zijn op zoek naar jou. Kom werken bij Mysolution!

Bekijk onze vacatures